Basisworkshop fotografie Venlo

(Theorie 1-op-1)

‘Leren fotograferen begint met het beheersen van de techniek’.

Je hebt onlangs een nieuwe camera aangeschaft, maar je bent niet helemaal zeker van de bediening ervan. Diafragma, sluitertijd – je er wel eens over hebt gehoord, maar het ontbreekt je aan praktische kennis om het toe te passen.

Kortom, je wilt ontdekken hoe je het maximale uit je camera kunt halen, om de allermooiste foto’s te creëren.

In deze theoretische 1-op-1 workshop fotografie leer ik jou de ins en outs van je camera, zodat jij de basistechniek beheerst en in staat bent om de allermooiste foto’s te maken.

Na het volgen van deze workshop fotografie:

RHeb jij kennis van de terminologie van het vakgebied fotografie. Jij weet wat er bedoeld wordt met diafragma, ISO en DOF.
RHerken jij de techniek achter een foto, je leert over- onderbelichting te herkennen en bent in staat om histogrammen te lezen waaruit je veel informatie kunt nemen.
RWeet jij precies wat jouw camera allemaal kan, en hoe je het maximale uit je camera kunt halen.
RGemakkelijk online bestellen

Verloop van de workshop?

Deze workshop ‘fotografie de basistechniek’ duurt ongeveer 4 uur, in deze tijd vertel ik je alles over de theorie en leer hoe je deze met jouw camera kunt toepassen. Neem jouw camera dus mee!

Er is voldoende tijd om eventuele vragen te behandelen dus mocht je specifieke vraagstukken hebben, schroom dan niet om deze met mij te delen.

Waar vindt de workshop plaats?

Deze workshop fotografie vindt plaats in mijn fotostudio in Venlo-Blerick. De studio is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

Wat kost deze workshop?

Basisworkshop fotografie Venlo-Blerick (Theorie 1-op-1)

225,- p.p

Basisworkshop fotografie Venlo

(Praktijk 1-op-1)

Je beschikt al over de nodige basiskennis van fotografie en kunt je spiegelreflex- of compact camera in principe goed bedienen.

Maar jij wilt meer. Je staat klaar om de volgende stap te zetten en je fotografiekennis naar een hoger niveau te tillen.

In deze praktische 1-op-1 fotografieworkshop gaan we samen op pad om onderwerpen als compositie en scherpstellen in de praktijk te brengen.

Ik leer je op een vernieuwende manier naar composities te kijken en geef ik je inzichten hoe je bepaalde scènes of objecten op de meest effectieve manier kunt vastleggen.

Na het volgen van deze praktijk workshop fotografie:

RKun jij de juiste compositie kiezen om een krachtig beeld te creëren.
RBeheers jij het meten van belichting en kun je de juiste ISO- of belichtingsinstellingen kiezen, zodat jouw foto's niet over- of onderbelicht zijn?
RWeet jij hoe je de focus kunt leggen op specifieke objecten door middel van scherpstellen en focussen?

Verloop van de workshop?

Deze workshop ‘fotografie de praktijk’ duurt ongeveer 2 uur, in deze tijd behandelen we de onderwerpen waaraan jij behoefte. Bedenk daarom van tevoren waar je tegenaan loop en waar je meer over wilt weten.

Waar vindt de workshop plaats?

Deze workshop fotografie vindt buiten plaats, in een natuurlijke omgeving in Venlo of Blerick. Voorafgaande aan de workshop bepalen we samen wat de exacte locatie gaat worden.

Wat kost deze workshop?

Praktijkworkshop fotografie Venlo – Blerick (Theorie 1-op-1)

149,- p.p

Basisworkshop fotografie Venlo

(De basistechniek en praktijk 1-op-1)

Ben jij op zoek naar een complete workshop fotografie waarin je de geleerde basistechniek meteen in praktijk kun gaan brengen?

Boek dan de theorie en praktijk samen.

Wat kost deze combi workshop

Theorie & Praktijkworkshop fotografie Venlo – Blerick (1-op-1)

350,- p.p

Boek een workshop

 

× Hoe kan ik je helpen?