Een passie voor fotografie

Mijn naam is Rob Weijers, en vanuit mijn fotostudio in Venlo – Blerick beoefen ik elke dag mijn grote passie: het creëren van de allermooiste portretten voor jong en oud.

Ik ben het levende bewijs van iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Dag in, dag uit leef ik mijn droom en krijg ik de kans om de meest waardevolle momenten vast te leggen.

Dit avontuur begon rond 2011, toen mijn dochter werd geboren. Hier ontdekte ik mijn passie en gevoel voor beeld, en merkte ik hoe bevredigend het was om deze kostbare momenten op een prachtige manier vast te leggen. Dit inspireerde me om me verder te verdiepen in fotografie. Een aanmelding voor een vakopleiding was snel gemaakt.

In de jaren daaropvolgend ben ik me blijven ontwikkelen op het gebied van fotografie. Ik heb diverse disciplines verkend, variërend van studiofotografie tot bruidsfotografie, en volgde verschillende cursussen en workshops van diverse (inter)-nationale topfotografen.

Tegenwoordig run ik mijn eigen fotostudio en geef ik workshops aan beginnende fotografen. Elke dag word ik opnieuw geïnspireerd, en er gaat geen dag voorbij waarop ik geen camera in mijn handen heb.

Mijn missie

Mensen en momenten vastleggen zoals ze echt zijn, dat is mijn missie. Dat is wat ik het allerliefste doe en waar mijn kracht ligt. Of het nu gaat om een prachtige bruiloft, een familie fotoshoot of een kinderportret, mijn voldoening haal ik uit het vastleggen van mensen in hun kracht en eigen identiteit.

Dit betekent dat ik fotografeer op een ontspannen en ongedwongen manier, niet te veel geposeerd, maar gewoon zoals jij bent. Alleen dan ontstaat er een authentiek en uniek beeld waarin je niet alleen jezelf ziet, maar ook jezelf herkent.

Hoewel ik elke vorm van fotografie uitdagend vind, ligt mijn hart met name bij bruids- en familiefotografie. Ik geniet ervan om subtiele momenten vast te leggen die anders wellicht aan het oog ontsnapt zouden zijn, en om familiebanden op een prachtige manier in kaart te brengen.

Studiofotografie

Vanuit mijn fotostudio in Blerick maak ik met plezier portretten waarin jij of het gezin centraal staan. Je kunt bij mij terecht voor allerlei vormen van studiofotografie, van een eenvoudige pasfoto voor je documenten tot generatiefoto’s. Persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en de vrijheid om jezelf te zijn tijdens een shoot, staan bij mij centraal

Wil je meer weten over mijn diensten of werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op; ik maak graag kennis met je!

× Hoe kan ik je helpen?