Pasfoto’s laten maken in Venlo – Blerick

Voor geschikte pasfoto’s in Venlo – Blerick kun je vertrouwen op de expertise van Rob Weijers fotografie. Of je nu een nieuwe kaart, rijbewijs, visum, RDW-verlenging of schoolpas nodig hebt, wij zorgen voor hoogwaardige pasfoto’s die voldoen aan alle vereisten.

Tijdens een sessie van slechts enkele minuten creëren we pasfoto’s van topkwaliteit, direct klaar terwijl je wacht. Heb je ook een digitale versie nodig? Geen probleem, wij sturen deze direct naar je toe. Kom gerust langs en profiteer van onze uitgebreide ervaring en uitstekende service. 

Set van 6 pasfoto's

15,00

RDW Rijbewijs verlengen

19,50

Pasfoto's internationaal

15,00

Pasfoto's digitaal

+ 2,50

Openingstijden

Elke maandag geopend van 9 tot 17 uur

Laatste update: 3 juni 2024

Lukt dit niet, maak dan een afspraak.

(I.v.m. het hoogseizoen is het tot en met de zomervakantie tijdelijk niet mogelijk om een andere afspraak te maken voor het maken van pasfoto's)

Waarom kiezen voor pasfoto’s van Rob Weijers

Ik ben op de hoogte van de geldende voorwaarden, zodat je direct de geschikte pasfoto hebt voor desbetreffende doeleinden.

Het laten maken van pasfoto’s duurt slechts enkele minuten, en de foto’s zijn klaar terwijl je wacht.

Heb je een digitale versie van de pasfoto nodig? Geen enkel probleem, ik stuur de digitale bestanden direct door, zodat je jouw pasfoto in de juiste kwaliteit als digitaal bestand hebt.

RKlaar terwijl je wacht
RVoor alle nationaliteiten en documenten
RHoge kwaliteitsfoto’s
ROok in digitale versie beschikbaar
RGratis parkeerplaats voor de deur

Rijbewijsverlenging online aanvragen via pasfoto-organisatie

Als erkend pasfotograaf ben ik aangesloten bij de Pasfoto-organisatie. Dat betekent dat je bij mij terecht kunt voor het maken van pasfoto’s voor het verlengen van je rijbewijs, personeelspasfoto’s en seizoenskaart-pasfoto’s van geselecteerde organisaties.

Als pasfotomaker van de Pasfoto Organisatie heb ik de mogelijkheid om de digitale pasfoto en handtekening via een beveiligde verbinding naar de RDW te verzenden.

Dit maakt het voor jou mogelijk om online de verlenging van je rijbewijs aan te vragen.

Waar moet je rekening mee houden wanneer je een pasfoto laat maken?

Het allerbelangrijkste bij het aanleveren van een pasfoto voor officiële documenten is dat je nog steeds herkenbaar bent op de foto. Als de pasfoto onvoldoende lijkt, kan de ambtenaar de foto afkeuren.

Om dit te voorkomen, zijn er een aantal dingen waarop je kunt letten zodat je pasfoto niet teveel afwijkt.

 

  • Gezichtsbeharing; Heb jij bijna altijd een snor of baardje, laat deze dan ook voor de pasfoto staan anders kan het zomaar zo zijn dat de ambtenaar je foto onvoldoende vindt lijken.
  • Bril; Draag jij normaal gesproken bijna altijd een bril? Dan is het verstandig om dit op je pasfoto ook te doen.
  • Make-up; Overmatige make-up kan iemand onherkenbaar maken. Zorg ervoor dat je make-up op de pasfoto overeenkomt met je gebruikelijke stijl.
  • Kapsel: Houd er rekening mee dat een verandering in je haarstijl gevolgen kan hebben voor de gelijkenis op je pasfoto.
RKlaar terwijl je wacht
RVoor alle nationaliteiten en documenten
RHoge kwaliteitsfoto’s
ROok in digitale versie beschikbaar
RGratis parkeerplaats voor de deur
× Hoe kan ik je helpen?