Bruidsfotograaf in Limburg  

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie staan voor een prachtig begin van een nieuw hoofdstuk, en ik sta klaar om deze mooie momenten vast te leggen in een schitterende bruiloftsreportage.

Want wat is er nu mooier dan samen terug te kijken naar het prachtige moment waarop jullie het ja-woord aan elkaar uitspreken, het traantje dat oma wegpinkte tijdens de ceremonie, of het euforische moment van het aansnijden van de bruidstaart.

Ik sta klaar om jullie te helpen.

Als professioneel en ervaren bruidsfotograaf leg ik de emotie en alle waardevolle momenten op een authentieke manier vast. Geen detail zal onopgemerkt mijn lens passeren. Momenten waar je zelf niet eens bij stilstaat, leg ik vast in een prachtige reeks bruidsfoto’s die jullie jaren later opnieuw kriebels zullen geven.

Ben ik de geschikte fotograaf voor jullie bruiloft?

Natuurlijk vertel ik graag dat ik de allerbeste bruidsfotograaf ben voor jullie bruiloft, maar dat zou iedereen beweren. Om de prachtigste trouwfoto’s te verkrijgen die aansluiten bij jullie stijl en verwachtingen, is een persoonlijke klik het allerbelangrijkste. Ik wil dat jullie je volledig op jullie gemak voelen wanneer ik de leuke, maar ook kwetsbare momenten vastleg. Daarom maak ik graag kennis met jullie in een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.  

Tijdens dit gesprek kunnen we onderzoeken of er een klik is en hebben jullie de gelegenheid om jullie wensen en verwachtingen met mij te bespreken. 

Klikt het, en hebben jullie vertrouwen in mijn diensten als bruiloftsfotograaf?
Dan plannen we een vervolgafspraak waarin we jullie grote dag tot in de details zullen bespreken.

Pakket Zilver

=Vrijblijvend kennismakingsgesprek
=Album samenstellen tijdens gesprek
=Album 20 x 20 cm met 30 pagina's
=8 uur fotografie (aaneengesloten uren)
1895,-

Pakket Goud

=Vrijblijvend kennismakingsgesprek
=Album samenstellen tijdens gesprek
=Album 20 x 20 cm met 30 pagina's
=Prewedding shoot
=12 uur fotografie (aaneengesloten uren)
2295,-
Meest gekozen

Pakket Platinum

=Vrijblijvend kennismakingsgesprek
=Album samenstellen tijdens gesprek
=Album 30 x 30 cm met 30 pagina's
=Préwedding shoot
=14 uur fotografie (aaneengesloten uren)
=Second shooter
3595,-

Geregistreerd partnerschap

Fotografie op stadskantoor ca. 30 minuten
Shoot op locatie max 1 uur
incl. Album 20×20 linnen, 30 pagina’s

425,-

Wat jullie van mij als bruidsfotograaf mogen verwachten

Als bruidsfotograaf denk ik graag met jullie mee en geef ik tips en advies over mogelijke scènes, posities en mooie details die het waard zijn om vast te leggen.

Doordat ik veel verschillende bruiloften heb mogen fotograferen beschik ik over een bulk aan creatieve ideeën die jullie bruidsreportage net dat extra beetje schwung zullen geven. Hebben jullie zelf leuke ideeën hebben, dan luister ik hier natuurlijk graag naar. 

Ik fotografeer alle mogelijke momenten. Het moment voor van klaarmaken, tot het uitspreken van de belofte, van het gooien van het bruidsboeket tot de eerste danspassen van de openingsdans en alle mooie momenten daartussenin.

Met de grootste zorg selecteer ik de allerbeste foto’s van jullie bruiloft en zorg ik voor een perfecte nabewerking, zodat jullie bruiloftsreportage er pico bello uitziet. 

Mijn stijl als bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf lever ik bruiloftsreportage ’s die gekenmerkt worden door een journalistieke benadering. Dat betekent dat ik zo min mogelijk in scène zet. De foto’s leggen daadwerkelijk de momenten vast zoals ze op dat moment plaatsvinden.

‘Maak geen foto van hoe het eruitziet, maar fotografeer het gevoel.’ 

De beste vriend, die de bruidegom de laatste bemoedigende woorden toespreekt, een zus die snel haar lippenstift bijwerkt, of neefjes die elkaar stiekem uitdagen tijdens de ceremonie. Dat zijn dit de spontane momenten die ik wil vastleggen.  Natuurlijk blijft er ook voldoende tijd over voor de belangrijke hoogtepunten.  

Prijzen bruiloftsfotografie

Voor elke bruiloft een trouwpakketten op maat. 

Om jullie helderheid te bieden over onze mogelijkheden en de bijbehorende prijzen, bied ik drie pakketten aan waaruit jullie een keuze kunnen maken. Elk bruiloftsfotografiepakket is uit te breiden met extra foto’s, uren of datgene waar jullie behoefte aan hebben.

De vermelde prijzen zijn inclusief btw, en bij elk pakket ontvangen jullie gratis een handgemaakt trouwalbum van premium kwaliteit! 

In ons vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de wensen, en zal ik jullie een passende aanbieding doen. 

× Hoe kan ik je helpen?